Curriculum Vitae - Education 2017

 

Education in Year: 2018 (Page 1 of 10)                   Page (Up) or (Down)

Vendor Meetings & Webinars

  1. QRadar
    December 5th, 2018, 2:00pm to 4:00pm CST
    Duration: 2h

  2. Code42
    November 8th, 2018, 2:00pm to 3:00pm CST
    Duration: 1h

  3. Code42
    October 17th, 2018, 1:00pm to 1:30pm CST
    Duration: 30m

  4. SynAck
    October 17th, 2018, 10:00am to 10:45am CST
    Duration: 45m

  5. SynAck
    October 5th, 2018, 10:00am to 11:00am CST
    Duration: 1h

  6. ZenOps
    October 4th, 2018, 3:30pm to 4:00pm CST
    Duration: 30m

  7. IBM QRadar
    September 21st, 2018, 2:00pm to 3:30pm CST
    Duration: 1h 30m

  8. Splunk
    September 20th, 2018, 3:00pm to 4:30pm CST
    Duration: 1h 30m

  9. RSAM
    September 7th, 2018, 1:30pm to 2:00pm CST
    Duration: 30m

  10. Luminate
    August 31st, 2018, 12:00pm to 1:00pm CST
    Duration: 1h

  11. Cybernance
    August 31st, 2018, 10:30am to 11:30am CST
    Duration: 1h

  12. ZenGRC
    August 30th, 2018, 3:30pm to 4:30pm CST
    Duration: 1h

  13. NetSPI
    July 20th, 2018, 10:30am to 11:15am CST
    Duration: 45m

  14. (1E) Tachyon
    July 20th, 2018, 9:00am to 9:30am CST
    Duration: 30m

  15. Sprint
    July 17th, 2018, 9:30am to 10:30am CST
    Duration: 1h

  16. ZecOps
    July 13th, 2018, 11:00am to 11:30am CST
    Duration: 30m

  17. OneLogin
    June 22nd, 2018, 9:00am to 10:00am CST
    Duration: 1h

  18. Sprint
    June 20th, 2018, 10:00am to 11:00am CST
    Duration: 1h

  19. Trustonic
    June 15th, 2018, 9:00am to 8:30am CST
    Duration: 30m

  20. ZecOps
    June 14th, 2018, 7:30am to 8:45am CST
    Duration: 1h 15m

  21. ZecOps
    June 8th, 2018, 3:00pm to 4:00pm CST
    Duration: 1h

  22. WireX
    June 8th, 2018, 1:00pm to 2:00pm CST
    Duration: 1h

  23. Illumio Meeting
    May 25th, 2018, 3:00pm to 4:00pm CST
    Duration: 1h

  24. Guardicore Meeting
    May 25th, 2018, 1:00pm to 2:00pm CST
    Duration: 1h

  25. Vectra AI Meeting
    May 4th, 2018, 2:00pm to 3:00pm CST
    Duration: 1h

  26. Guardicore Meeting
    April 11th, 2018, 4:00pm to 4:30pm CST
    Duration: 30m

  27. Guardicore Meeting
    April 9th, 2018, 4:00pm to 4:30pm CST
    Duration: 30m

  28. Info-Tech Meeting
    March 28th, 2018, 1:00pm to 1:30pm CST
    Duration: 30m

  29. MalwareBytes Meeting
    March 23rd, 2018, 12:30pm to 1:30pm CST
    Duration: 1h

  30. MalwareBytes Meeting
    March 16th, 2018, 3:00pm to 4:00pm CST
    Duration: 1h

  31. Amazon Meeting
    March 5th, 2018, 10:00am to 11:00am CST
    Duration: 1h

  32. Guardicore Meeting
    March 3rd, 2018, 9:30am to 11:00am CST
    Duration: 1h 30m

  33. Info-Tech
    February 21st, 2018, 1:00pm to 2:00pm CST
    Duration: 1h

  34. Info-Tech
    February 16th, 2018, 2:00pm to 3:00pm CST
    Duration: 1h

  35. MetricStream
    February 16th, 2018, 10:30am to 11:00am CST
    Duration: 30m

  36. Guardicore Meeting
    February 15th, 2018, 9:00am to 10:30am CST
    Duration: 1h 30m

  37. CyberArk Meeting
    February 14th, 2018, 1:00pm to 1:30pm CST
    Duration: 1h

  38. Info-Tech
    February 14th, 2018, 10:00am to 11:00am CST
    Duration: 1h

  39. MetricStream
    February 12th, 2018, 3:00pm to 3:30pm CST
    Duration: 30m

  40. Bracket - Demo
    February 8th, 2018, 3:00pm to 4:00pm CST
    Duration: 1h

  41. Info-Tech
    February 8th, 2018, 11:00am to 11:30am CST
    Duration: 30m

  42. CyberArk Meeting
    February 1st, 2018, 10:00am to 11:00pm CST
    Duration: 1h

  43. Microsoft Webinar: Supporting your EU GDPR compliance journey with Microsoft Enterprise Mobility + Security
    January 25th, 2018, 12:00pm to 1:00pm CST
    Duration: 1h

  44. Guardicore Meeting
    January 19th, 2018, 2:00pm to 2:30pm CST
    Duration: 30m

  45. CyberArk Meeting
    January 19th, 2018, 10:00am to 12:00pm CST
    Duration: 2h

  46. LogRhythm Webinar: How to Keep My Platform Healthy in 2018
    January 18th, 2018, 9:00am to 10:00am CST
    Duration:1h

  47. enSilo Meeting
    January 12th, 2018, 2:00pm to 2:30pm CST
    Duration: 30m

  48. RSA Meeting: NetWitness v11.0 Overview
    January 12th, 2018, 12:00pm to 1:00pm CST
    Duration: 1h

  49. Cybernance Meeting
    January 11th, 2018, 11:00am to 12:00pm CST
    Duration: 1h

  50. The Center For Innovation Commercialization Meeting
    January 11th, 2018, 10:30am to 11:40pm CST
    Duration: 1h 10m

  51. Unified Compliance Framework Webinar: Fill Your GDPR Compliance Gaps Today!
    January 11th, 2018, 10:00am to 11:00am CST
    Duration: 1h

  52. Info-Tech Meeting
    January 10th, 2018, 9:00am to 10:00am CST
    Duration: 1h


Andrew R. Reese


Mobile: (717) 395-3063


Links to more detail:

  1. CV Overview

  2. CV Education

  3. CV Experience

  4. Security Tips

  5. My Security Pledge